Miten kymmenjärjestelmä hallitaan peruskoulun viidennellä luokalla? - Ilonen, Liisa; Kangas, Päivi (2014)
Ilonen, L. & Kangas, P. 2014. Miten kymmenjärjestelmä hallitaan peruskoulun viidennellä luokalla? Jyväskylän yliopisto. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius. Kasvatustieteen pro gradu –tutkielma. 68 s. ja 3 liitettä.