Svenska språket på Elisas och Soneras nätsidor - Nelimarkka, Sanni (2014)
Kandidaatintutkielmassani selvitän miten ruotsinkieliset asiakkaat otetaan huomioon Elisa Oyj:n ja TeliaSonera Finland Oyj:n Internetsivuilla. Tutkin myös, saavatko ruotsinkieliset asiakkaat samanlaista tietoa Internetsivuilta, kuin suomenkieliset asiakkaat. Selvitän lisäksi, pystyvätkö ruotsinkieliset asiakkaat hyödyntämään teleoperaattorien tarjoamia itsepalvelukanavia. Vertailen lisäksi hieman englannin asemaa sivuilla ruotsiin ja suomeen nähden.