Työyhteisöjen digitaaliset kuilut - Saari, Carita (2013)
Digitaalisia kuiluja on viime vuosikymmeninä käsitelty sangen laaja-alaisesti erilaisissa toimintaympäristöissä, mutta työyhteisön sisäinen digitaalinen eriar- voisuus vielä varsin tuore osa-alue. Tässä tutkielmassa paneuduttiin työyhteisön sisäisten digitaalisten kuilujen syntyyn ja pyrittiin nimeämään tekijöitä, jotka edesauttavat digitaalisten kuilujen muodostumista. Tutkimusmenetelmänä käytettiin sekä aikaisempaan tutkimukseen perustunutta kirjallisuuskatsausta että empiiristä tapaustutkimusta.