Luokanopettajien suhtautuminen inkluusioon Suomessa - Lähde, Henna (2014)
TIIVISTELMÄ Lähde, H. 2013. Luokanopettajien suhtautuminen inkluusioon Suomessa. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteen pro gradu – tutkielma. 52 s.