Tuetusti työuralla : narratiivinen tutkimus tuetusti työllistyneiden henkilöiden työurista - Kuukasjärvi, Tiina (2014)
Kuukasjärvi, Tiina. TUETUSTI TYÖURALLA. Narratiivinen tutkimus tuetusti työllistyneiden henkilöiden työurista. Erityispedagogiikan pro gradu -työ. Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden laitos, 2014. 116 sivua. Julkaisematon.