Digitaaliset pelit osana alakoululaisen arkea - Hietavala, Aki; Kaihlajärvi, Jussi (2011)
Hietavala, A. & Kaihlajärvi, J. 2011. Digitaaliset pelit osana alakoululaisen arkea. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteiden pro gradu -tutkielma, 76 sivua.