Vaihdemarkkinoiden uudet kasvunlähteet - Romppanen, Kari (2014)
Tutkimuksessa etsittiin uusia kasvunlähteitä vaihteistojen valmistukseen, uusille energia-aloille ja teollisuusvaihde puolelle. Alojen kaupallinen kiinnostavuus tutkittiin Moventaksen kannalta sekä alustavasti vaihteiden tarve kyseisillä aloilla. Lisäksi tutkittiin mahdollisia tulevaisuuden kasvunaloja vaihdemarkkinoilla.