Mielivaltaista kasvatusta : vallan ja työn valotuksia yrittäjyyskasvatukseen - Harni, Esko (2014)
TIIVISTELMÄ MIELIVALTAISTA KASVATUSTA Vallan ja työn valotuksia yrittäjyyskasvatukseen Esko Harni Filosofia ja Kasvatustiede Pro gradu-tutkielma Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos / Opettajankoulutuslaitos Jyväskylän yliopisto Ohjaajat: Olli-Pekka Moisio ja Pentti Moilanen Kevät 2014 196sivua