"Tulee semmonen lämmin tunne, että heitä on ollut elämässä" : narratiivinen tutkimus merkittävien ihmisten vaikutuksesta yksilön elämänjanalla - Sadeharju, Salla (2014)
Opinnäytetyöni tarkoitus oli tutkia elämässä merkittävien ihmisten vaikutusta yksilön elämään. Tavoitteeni oli selvittää, keitä henkilöt pitävät elämässään merkityksellisinä ihmisinä, millaisia ihmisenä kasvamisen kokemuksia, konkreettisten taitojen oppimista tai elämänsuunnan ohjausta toisten ihmisten kautta on tullut.