"Alku menikin todella loistavasti" : vanhempien huolet lapsen päivähoidon aloituksessa - Rissanen, Mari (2014)
Tämä laadullinen tutkimus käsittelee vanhempien kokemia huolia lapsen päivähoidon aloituksessa. Tarkoituksena oli selvittää, mitä huolia vanhemmat ovat kokeneet hoidon aloitusvaiheessa ja miten he ovat ilmaisseet nämä huolet päiväkodin henkilökunnalle sekä miten työntekijät ovat huomioineet vanhempien huolia. Tutkimus tuo esiin vanhempien kokemuksia, jotka on lasten hyvinvoinnin lisäksi syytä ottaa huomioon päivähoidon aloituksen yhteydessä.