Intelligent grammar : a task-based grammar revision package for Grade 9 - Kortelahti, Linda (2014)
Kielioppi on olennainen osa kielitaitoa, mikä näkyy sen keskeisenä asemana vieraiden kielten opetuksessa Suomessa. Kieliopin monipuoliseen hallintaan kuuluu muotojen, niiden merkitysten ja käyttötarkoituksen osaaminen. Englannin kielen kieliopin opettaminen suomalaisissa oppikirjoissa on hyvin muotokeskeistä. Tällöin muotojen merkitykset ja käyttötarkoitukset jäävät vähemmälle huomiolle. Aikaisemmat kielioppimateriaalipaketit eivät myöskään ota huomioon kieliopin kolmea ulottuvuutta.