Ikääntyvien ihmisten omaishoitajuus ja elinpiirin laajuus - Kiviaho, Minna (2014)
TIIVISTELMÄ Ikääntyvien ihmisten omaishoitajuus ja elinpiirin laajuus Kiviaho Minna Pro gradu -tutkielma Gerontologia ja kansanterveys Jyväskylän yliopisto, liikuntatieteellinen tiedekunta, terveystieteiden laitos Kevät 2014, 44 sivua