Humap Oy:n organisaatiostrategia ja -kulttuuri - Koirikivi, Antti (2014)
Tutkimuksen tavoitteena oli tutkia Humap Oy:n organisaatiostrategiaa ja –kulttuuria. Tutkimusongelmana oli selvittää, mistä organisaatiostrategia ja –kulttuuri koostuvat, sekä tutkia näiden kahden lähekkäin olevan käsitteen yhteisiä piirteitä.