Armeijan vihreissä : Pohjois-Karjalan prikaatin varusmiesten luontoliikuntakokemuksia ennen palvelusta ja alokasajalta - Gröndahl, Heidi (2014)
Gröndahl, Heidi 2014. Armeijan vihreissä – Pohjois-Karjalan prikaatin varusmiesten luontoliikuntakokemuksia ennen palvelusta ja alokasajalta. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, 150 s.