Työssäjaksaminen ja eettinen stressi varhaiskasvatustyössä - Vääräsmäki, Johanna; Säyrylä, Suvi (2014)
Tiivistelmä. Säyrylä, Suvi ja Vääräsmäki, Johanna. 2014. Työssäjaksaminen ja eettinen stressi varhaiskasvatustyössä. Varhaiskasvatustieteen kandidaatintutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 63 sivua + liitteet.