Tarkoituksenmukainen epämääräisyys viestinnässä : Talvivaaran sijoittajaviestintä suomalaisessa mediassa - Hara, Minea; Nykänen, Anniina (2014)
Tutkielmassa tarkasteltiin viestinnän tarkoituksenmukaista epämääräisyyttä sijoittajaviestinnän kontekstissa. Aihetta lähestyttiin viestinnän läpinäkyvyyden, säädellyn tiedonantovelvollisuuden ja etiikan näkökulmasta. Tutkielmassa pohdittiin erityisesti tarkoituksenmukaisen epämääräisyyden ja sijoittajaviestinnän välistä eettistä suhdetta. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, löytyykö Talvivaaran sijoittajaviestinnästä tarkoituksenmukaisen epämääräisyyden käyttötapoja.