Katsaus lasten ja nuorten verkkokiusaamisen tutkimukseen - Nieminen, Heidi (2014)
Tässä tutkielmassa kartoitettiin lasten ja nuorten verkkokiusaamisesta tehtyä empiiristä tutkimusta. Verkkokiusaamisella tarkoitetaan viestintäteknologian kuten sähköpostin, puhelimen tai sosiaalisen median välityksellä tapahtuvaa vahingoittamista tai loukkaamista.