Julkisyhteisön mediavälitteinen julkisuuskuva : Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus - Viherkoski, Emilia (2014)
Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää julkisyhteisön saamaa mediajulkisuutta paikallistasolla sekä tarkastella tehtyjen viestinnän linjausten näkymistä julkisyhteisön viestinnässä. Tapaustutkimuksen kohteena oli Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus). Työssä selvitettiin ELY-keskuksen mediavälitteistä julkisuuskuvaa printtimediassa sekä organisaation viestinnälleen asetettujen tavoitteiden toteutumista lehdistötiedotteissa. Tutkimusongelmana oli selvittää, millainen julkisuuskuva ELY-keskuksesta muodostuu Keski-Suomen paikallis- ja maakuntalehdissä vuonna 2012. Tutkimuksen tavoitteena oli analysoida viestinnän nykytilannetta, jotta ELY-keskus voi jatkossa kehittää omaa viestintäänsä ja viestiensä näkymistä relevanteille tahoille.