Kuuleeko kunta : kartoitus kuntalaisten viestintätoiveista - Al-Shammari, Hyatt; Birkman, Henna (2014)
Tutkimuksen tavoitteena oli löytää keinoja, joiIla kehittää kuntaviestintää kuntalaisten toivomaan suuntaan. Tutkimusongelmana oli miten kehittää kuntaviestintää kuntalais-ten toivomaan suuntaan. Tutkimuksessa selvitettiin miten kuntaviestintää voidaan mää-ritellä, mitä kuntaviestintä on ja mitä kuntalaiset haluavat kunnan viestinnältä.