Taloustieteilijöiden harjoittelijavaihdosta poikkitieteelliseen johtajuuteen : AIESEC Jyväskylä 1969-2009 - Kähkönen, Merja (2014)
Pro gradu -työni on toimeksiantona tehty AIESEC Jyväskylän 40-vuotishistoria. Järjestön historiaa tarkastellaan arkistolähteiden ja alumnien haastattelujen pohjalta.