Eron jälkeinen isyys ja vanhemmuuden tukeminen isien kertomuksissa - Parikka, Tuija (2014)
Parikka, Tuija. Eron jälkeinen isyys ja vanhemmuuden tukeminen isien kertomuksissa. Kasvatustieteen ja sosiaalityön pro gradu -tutkielma. Kasvatustieteiden ja yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos. Jyväskylän yliopisto. Ohjaajat: Marjo Kuronen ja Satu Perälä-Littunen. Kevät 2014. 110 sivua + 4 liitettä.