Yrityksen sisällönhallintajärjestelmän ominaisuudet : tapaustutkimus - Lappalainen, Ville (2014)
Yritysten sisällönhallintajärjestelmistä ja niiden käyttöönotosta on tehty melko vähän tutkimusta. Tapaustutkimuksen tavoitteena oli selvittää, mitä ominaisuuksia yritys vaatii käyttöönotettavalta sisällönhallintajärjestelmältä. Vastaus tutkimusongelmaan haettiin toteuttamalla haastattelututkimus Jyväskyläläiseen yritykseen. Haastattelujen perusteella koottiin kokoelma vaadittuja ominaisuuksia, joiden perusteella arvioitiin kahden markkinoilla olevan sisällönhallintajärjestelmän sopivuutta yrityksen tarpeisiin. Tutkimuksen tulokset lisäsivät aiheesta saatua tietoa sekä vahvistivat aiempia tutkimustuloksia aiheesta.