Etelä-Korean eSports historia - Tenhunen, Juuso (2014)
Internetin antamien mahdollisuuksien myötä pelaaminen on kasvanut yksinkertaisesta viihdepelaamisesta koko maailman laajuiseksi ammattiurheiluksi. Kuitenkaan missään se ei ole ollut yhtä suuri ilmiö kuin Etelä-Koreassa, jossa kilpapelaaminen tuntuu olevan aivan arkipäivää, vaikka monessa muussa maassa ei koko kilpapelaamisen käsitettä tunneta. Etelä-Korean e-Sports kulttuuriin tutustuminen antaa hyvän käsityksen kuinka suuria ilmiöitä elektroninen urheilu ja kilpapelaaminen voivat olla.