Pinnallisista klikkikartoista yhteiskunnalliseen merkittävyyteen : datajournalismin työprosessi Helsingin Sanomissa ja Ylessä - Toikkanen, Ilkka (2014)
Selvitän pro gradu -työssäni, millainen on datajournalismin työprosessi Helsingin Sanomien, Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmien, sekä Svenska Ylen toimituksissa. Kuvaan toimitusten datajournalistisen prosessin tyypillistä kulkua ja haasteita, joita sen tekijät kohtaavat. Tämän lisäksi luotaan datajournalismin tulevaisuudennäkymiä.