Appealing to women : a rhetoric analysis of Mitt Romney's and Barack Obama's election debates in the 2012 presidential election - Alkkiomäki, Outi (2013)
Tutkielman tarkoituksena on selvittää, kuinka Yhdysvaltojen vuoden 2012 presidentinvaalien ehdokkaat Barack Obama ja Mitt Romney pyrkivät vetoamaan naisyleisöön. Tarkoituksena on pystyä nimeämään kommunikaatiostrategioita, joita presidenttiehdokkaat käyttävät puheissaan. Tutkimuksen aineisto koostuu kahdesta ensimmäisestä väittelystä, joihin kandidaatit osallistuivat vuoden 2012 lopulla. Aineisto on rajattu naisia koskeviin puheenvuoroihin.