"I Sid you not", "Raanta Claus" and "Getz the last laf" : punning wordplays in the news headlines of the National Hockey League's official website - Peltonen, Sami (2014)
Kieli ja kielen käyttö on monipuolinen ilmiö. Kielen avulla viestitään, kommunikoidaan ja jaetaan kokemuksia. Ihmisten käyttämä kieli kehittyy jatkuvasti mm. erilaisten teknologisten innovaatioiden synnyttämän tarpeen johdosta. Kieltä voi käyttää luovalla ja innovatiivisella tavalla, sillä ihminen pääsee itse vaikuttamaan suoraan siihen, millaisena muut ihmiset hänen kielensä kokevat. Kielellä voi leikkiä, sanoja voi yhdistää aivan uusilla tavoilla ja odottamattomilla sanavalinnoilla voi yllättää. Myös media pyrkii käyttämään kieltä luovasti ja lukijoita houkutellen. Herkullisilla otsikoilla houkutellaan lukijoita ostamaan sanomalehtiä ja klikkaamaan uutisotsikoita Internetissä.