"Kaikki katsoisivat ympärilleen" : 5. luokkalaisten lasten kokemukset ja käsitykset yksinäisyydestä - Hätinen, Heini; Partti, Terhi (2014)
Hätinen, H. & Partti, T. 2014. ”Kaikki katsoisivat ympärilleen” – 5.luokkalaisten lasten kokemukset ja käsitykset yksinäisyydestä. Jyväskylän yliopisto. Pro gradu-tutkielma, 67s.