Temperamenttipiirteiden yhteys liikunnan päättöarvosanoihin - Meriläinen, Emmi-Riina; Rasinmäki, Salla (2014)
Emmi-Riina Meriläinen ja Salla Rasinmäki (2014). Oppilaiden temperamenttipiirteiden yhteys liikunnan päättöarvosanoihin. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 71 s., 2 liitettä.