Organisaatioiden verkkopresenssi - Tauriainen, Anniina (2014)
Tässä tutkielmassa tarkastellaan organisaatioiden verkkopresenssin tutkimusta systemaattisen kirjallisuuskatsauksen avulla. Verkkopresenssi tarkoittaa organisaation muodostamaa kuvaa itsestään verkkoviestinnässä niin verkkosivuilla kuin sosiaalisen median palveluissa.