Tomboys & queer ladies : queer-luenta etelävaltioiden groteskeista henkilöhahmoista Truman Capoten romaanissa Other Voices, Other Rooms - Dufva, Lotta (2014)
Tutkielmassa tarkastellaan etelävaltioiden kirjallisuuden groteskia hahmoa eli Southern grotesque -tyyppihahmoa Truman Capoten romaanissa Other Voices, Other Rooms (1948). Teoksen neljää eri henkilöhahmoa analysoidaan sekä queer-teorian avulla että suhteessa etelävaltioiden goottilaisen romaanin traditioon.