Identified charged particle flow and unfolding event-by-event flow in heavy ion collisions - Snellman, Tomas (2013)
Yksi raskasionitörmäyksen ominaisuuksista on syntyvän matalaenergisen hiukkasvirran epäisotrooppisuus. Tämä epäisotrooppisuus karakterisoidaan useimmiten Fourierin sarjakehitelmän ja sen kertoimien avulla.