Elixia-liikuntakeskuksen ryhmäliikuntatuntien nimistä - Salo, Teemu (2013)
Tutkielmassani tarkastellaan ELIXIA- liikuntakeskuksen ryhmäliikuntakalenterissa esiintyvää nimistöä. Tutkimus kuuluu nimistöntutkimuksen alaan. Tutkimuskohteena ovat ryhmäliikunta-tuntien nimet, jotka voidaan luokitella osaksi kaupallista nimistöä. Tarkasteltavia nimiä on 44. Nimet on kerätty ELIXIAn suomalaisilta nettisivuilta (elixia.fi) keväällä 2013.