Ylävartalon lihasvoiman mittaaminen koulun kuntotesteissä yläkoulun pojilla - Ketola, Ville (2014)
Ketola, V. 2013. Ylävartalon lihasvoiman mittaaminen koulun kuntotesteissä yläkoulun pojilla. Jyväskylän yliopisto. Liikuntatieteiden laitos. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma. 76 s.