_version_ 1780991910910885888
annif_keywords_txtF_mv työhyvinvointi Keski-Suomi ravintola-ala työtyytyväisyys ravintolat
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p1835 http://www.yso.fi/onto/yso/p94207 http://www.yso.fi/onto/yso/p18807 http://www.yso.fi/onto/yso/p1831 http://www.yso.fi/onto/yso/p1634
author Hulkkonen, Päivi
author2 Kauppakorkeakoulu School of Business and Economics Taloustieteet Business and Economics University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Johtaminen Management and Leadership 20424
author_facet Hulkkonen, Päivi Kauppakorkeakoulu School of Business and Economics Taloustieteet Business and Economics University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Johtaminen Management and Leadership 20424 Hulkkonen, Päivi
author_sort Hulkkonen, Päivi
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
first_indexed 2023-03-22T09:58:18Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen ty&#xF6;hyvinvoinnin seurantatutkimus</title><creator>Hulkkonen, P&#xE4;ivi</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Kauppakorkeakoulu</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">School of Business and Economics</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Taloustieteet</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Business and Economics</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Johtaminen</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Management and Leadership</contributor><contributor type="oppiainekoodi">20424</contributor><subject type="other">ty&#xF6;hyvinvointi</subject><subject type="other">ty&#xF6;tyytyv&#xE4;isyys</subject><subject type="other">ty&#xF6;hyvinvoinnin johtaminen</subject><subject type="yso">ty&#xF6;hyvinvointi</subject><subject type="yso">ty&#xF6;tyytyv&#xE4;isyys</subject><subject type="yso">johtaminen</subject><subject type="yso">ravintola-ala</subject><subject type="yso">Keski-Suomi</subject><available>2014-01-15T09:03:53Z</available><issued>2013</issued><type lang="fi">Pro gradu -tutkielma</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1291075</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/42800</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201401151066</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201401151066</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/42800/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201401151066.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201401151066.pdf" type="application/pdf" length="619506" sequence="1"/><recordID>123456789_42800</recordID></qualifieddc>
hierarchy_parent_title Institutional Repository
id jyx.123456789_42800
institution JYU
language fin
last_indexed 2023-07-03T20:13:16Z
main_date 2013-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2013
media_type_str_mv 0/application/ 1/application/pdf/
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/42800\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201401151066.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201401151066.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
publication_first_indexed 2013-03-22T09:58:18Z
publishDate 2013
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Hulkkonen, Päivi Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus työhyvinvointi työtyytyväisyys työhyvinvoinnin johtaminen johtaminen ravintola-ala Keski-Suomi
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_42800&index=0&size=large
title Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
title_full Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
title_fullStr Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
title_full_unstemmed Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
title_short Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
title_sort keskisuomalaisen ravintola alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
title_txtP Keskisuomalaisen ravintola-alan yrityksen työhyvinvoinnin seurantatutkimus
topic työhyvinvointi työtyytyväisyys työhyvinvoinnin johtaminen johtaminen ravintola-ala Keski-Suomi
topic_facet Keski-Suomi johtaminen ravintola-ala työhyvinvoinnin johtaminen työhyvinvointi työtyytyväisyys
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/42800 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201401151066
work_keys_str_mv AT hulkkonenpäivi keskisuomalaisenravintolaalanyrityksentyöhyvinvoinninseurantatutkimus