Huijaussivustot ja web-sivustojen luotettavuus - Punkari, Mikko (2013)
Tutkielmassa tarkastellaan, miten käyttäjät käyttävät internetiä, millä perusteel- la käyttäjät valitsevat käyttämänsä verkkosivuston tai –palvelun, ja kuinka käyttäjät arvioivat