The quality of life in the Finnish game industry - Roininen, Tuomas (2013)
Tässä tutkimuksessa tutkitaan työntekijöiden elämänlaatua Suomen peliteollisuudessa. Tutkimus perustuu International Game Developers Associationin (IGDA) vastaavanlaiseen tutkimukseen, joka toteutettiin huhtikuussa 2004. Tavoitteena on tarkastella ongelmia, jotka ovat nähtävissä peliyritysten työympäristössä.