Prose fiction in the English classoom : perceptions of IB students - Teppo, Saara (2013)
Kirjallisuuden opiskelun merkitystä kielenoppimisessa on tutkittu laajalti, ja se on todettu tärkeäksi ja toimivaksi menetelmäksi. Opiskelijoiden omat näkemykset asiasta saattavat myös vaikuttaa oppimistuloksiin, mutta ne ovat aikaisemmassa tutkimuksessa jääneet huomiotta.