"Kun tullee ihmisten ilimoille, ni ei sitä sitten sitä kipuakkaan tunne" : kuorolaulun vaikutus ikäihmisten hyvinvointiin - Tajakka, Riikka (2013)
Ikäihmisten hyvinvointi ja sen tukeminen ovat tämän hetken tärkeitä puheenaiheita yhteiskunnallisella tasolla. Musiikin on monissa eri yhteyksissä todettu tuottavan myönteisiä tuntemuksia ja kokemuksia harrastajalleen. Tässä tutkimuksessa selvitettiin kuorolaulun vaikutusta ikäihmisten hyvinvointiin. Lisäksi haluttiin tietoa kuoroharrastuksen syistä.