Exchange students in Finland : English language learning and use - Rönkä, Heini (2013)
Kansainvälisyys ja kielitaito kulkevat tänä päivänä käsi kädessä ja molemmat nähdäänkin tärkeinä seikkoina yliopisto-opiskelijoiden tulevaisuuden kannalta. Euroopassa vaihto-opiskelusta on tullut yhä suositumpaa ja siihen kehottavat niin yliopistot kuin myös opiskelijoiden tulevat työnantajat sekä Euroopan Unioni, joka myös tukee hanketta taloudellisesti noudattaen Euroopan yhteistä kielipolitiikkaa.