Suomalaisten ammattivalmentajien valmennusarvoissa ilmenevät erot - Tornberg-Mattila, Ruut (2013)
TIIVISTELMÄ Tornberg-Mattila Ruut (2013). Suomalaisten ammattivalmentajien valmennusarvoissa ilmenevät erot. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto, Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 69 sivua, 6 liitettä.