Suullisen testauksen hyödyntäminen vieraskielisessä opetuksessa - Suutarinen, Risto (2013)
Suullista vuorovaikutusta pidetään merkittävänä tekijänä kielenoppimisessa. Etenkin vieraskielisen opetuksen eli CLIL-opetuksen saralla oppilaiden puheen tuottaminen nähdään tärkeänä osana oppimista sekä tiedonrakentamista.