When even money can't buy - ice sports conditions in Oulu - Kiipeli, Satu (2013)
Tässä tutkimuksessa selvitetään nykyisen jäähallikapasiteetin riittävyyttä. Lisäksi tutkimuksessa selvitetään kuntaliitoksen vaikutusta jäähallien käyttäjiin sekä mahdollisuuksia lisätä ulkokaukaloiden käyttöä nykyisestä. Tutkimuksen kohderyhmänä on jäähallien asiakaskunta, eli urheiluseurat sekä rekisteröitymättömät ryhmät, kuten esimerkiksi työpaikkaryhmät ja puulaakijoukkueet. Perusjoukkona tutkimuksessa ovat kunnallisista jäähalleista ja Raksilan harjoitushallista vuoroja hakeneet tahot sekä harrastesarjoja pelaavat ryhmät (N=149). Tutkimusmenetelmä on survey-tutkimus.