Neuromuscular adaptation of conscripts during an 8-week military basic training period in Finnish winter conditions - Salo, Kristiina (2013)
Salo Kristiina 2013. Varusmiesten hermo-lihasjärjestelmän muutokset 8 viikkoa kestävän armeijan peruskoulutuskauden aikana talviolosuhteissa. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto. Biomekaniikan pro gradu, 70 s.