Yleisradion tv-tuottaja sisäisenä yrittäjänä : yksilö ja organisaatio - Korhonen, Tuulia (2013)
Julkisen palvelun yleisradiotoimintaa harjoittava Yleisradio on oligopolistisia piirteitä omaavilla kotimarkkinoilla merkittävin rahoittaja, tuottaja ja ostaja tv- ja elokuvatuotantoyrityksien tuotannoille. Nämä kokoluokaltaan pääosin pienet, riskipitoista, mutta mittavia investointeja vaativaa liiketoimintaa harjoittavat yritykset tekevät puolestaan yhteistyötä muiden luovalle toimialalle kuuluvien yrityksien kanssa. Tutkimuksen tarkoituksena ja tavoitteena olikin parantaa ja tehostaa Yleisradion toimintaa sisäisen yrittäjyyden avulla, pyrkien takaamaan siten sekä yhtiön että koko luovan toimialan toiminnan jatkuvuus ja tulevaisuus.