Die ganz andere Türkin : identiteetti ja chick lit 2000-luvun saksanturkkilaisessa naiskirjallisuudessa, esimerkkeinä Iris Alanyalın Die Blaue Reise ja Hatice Akyünin Einmal Hans mit scharfer Soße - Pynssi, Saija (2013)
Pro gradu -tutkimus käsittelee uutta saksanturkkilaista naiskirjallisuutta 2000-luvulla käyttäen esimerkkeinään kahden journalistin esikoisromaaneja: Iris Alanyalin Die Blaue Reise ja Hatice Akÿünin Einmal Hans mit scharfer Soße. Metodina tutkimuksessa on lajiteorinen lukutapa. Teoreettisena viitekehyksenä käytetään myös fiktion, referentiaalisen ja ei-refentiaalisen fiktion määritelmiä. Esimerkkiromaaneja luetaan osana chick lit -genreä, 1990-luvulla syntynyttä naiskirjallisuutta, jossa nainen on aktiivinen toimija ja selviytyjä.