Lasten sepelvaltimotautien riskitekijät (Laseri) tutkimuksen kyselylomakkeen fyysistä aktiivisuutta koskevien kysymysten luotettavuustutkimus - Laine, Janne; Penttinen, Jarkko (2013)
Laine, J. & Penttinen, J. 2013. Lasten sepelvaltimotautien riskitekijät (LASERI) tutki-muksen kyselylomakkeen fyysistä aktiivisuutta koskevien kysymysten luotettavuustut-kimus. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. 65 sivua.