Keveät kuidut, painavat paperit : paperitaide Suomessa tekijän näkökulmasta - Sallas, Laura (2013)
Paperilla on monenlaisia käyttötarkoituksia, mutta miksi paperi on erityislaatuinen materiaali taiteessa? Mitä paperitaide on? Tässä tutkimuksessa tarkastellaan paperitaidetta, ja pohditaan käytetyn materiaalin ja tekniikan suhdetta.