Elintarviketeollisuuden informaatio- ja tietojärjestelmätarpeet alkutuotannosta mitä sianlihan tuotantoketjussa tulisi tulevaisuudessa kehittää?

Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää elintarviketeollisuuden informaatio- ja tietojärjestelmätarpeita sianlihan alkutuotannosta. Tutkimuksen tuloksena luotiin viisi konseptia sianlihantuotannon kehittämiseksi. Konsepteissa kuvataan elintarviketeollisuuden informaatio- ja tietojärjestelmätarpeita a...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Aarniovuori, Ari
Muut tekijät: Faculty of Information Technology, Informaatioteknologian tiedekunta, Tietojenkäsittelytieteiden laitos, Department of Computer Science and Information Systems, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2013
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/42237