Tablet-laitteiden käyttö opetuksessa ja niiden opetuskäytön tukeminen - Natunen, Teemu (2013)
Opettajat käyttävät tablet-laitteita monilla eri tavoilla mutta tiedonhaku on selkeästi laitteen yksi suurimmista käyttötavoista. Tutkimusten mukaan opettajat tietävät, kuinka laitteita käytetään mutta heiltä puuttuu tieto siitä, kuinka laitteiden käyttö integroidaan opetukseen. Tällaisessa tilanteessa opettajat kaipaavat pedagogista tukea, jossa laitteiden opetuskäyttöä voidaan pohtia monia eri keinoja käyttäen. Tässä tutkielmassa selvitettiin kuinka tablet-laitteita on käytetty kouluissa ja kuinka niiden opetuskäyttöä voidaan tukea. Saadut tulokset olivat hyvin samankaltaisia kuin aiemmissakin tutkimuksissa.