Rossijskie aviapassažiry v Finlândii : s točki zreniâ passažira i sotrudnika aviakompanii "Finnèjr" - Kuosa, Virve (2013)
Suomi on ollut venäläisten keskuudessa suosittu matkustuskohde jo pitkään. Myös venäläisten lentomatkustus sekä transitmatkustus Suomen kautta lentäen ovat lisääntyneet. Tutkimukseni kohteena on venäläinen lentomatkustaja nykypäivän Suomessa. Näkökulma tutkimuksessa on niin matkustajan kuin asiakaspalvelijan. Aihetta käsitellessä on otettu huomioon kulttuuriset, historialliset sekä taloudelliset tekijät, jotka vaikuttavat yleisesti matkustushalukkuuteen.